Vacances, algunes lectures i un setembre intens


Que bé que s’està durant les vacances. Probablement massa i tot. Però tot passa i encara que s’hagi convertit en políticament incorrecte, vull dir que em fa una mica de mandra tornar a la rutina. Aquesta és la veritat.

Ara però no està bé dir això. Són molts els que et diuen: Però què dius? No et queixis! Tu rai que tens feina!, Et sembla bé protestar quan són molts els que no en tenen?Imatge

No dic que no tinguin una mica de raó. Però els comentaris que fem, els pensaments que tenim són sovint fets des de la més estricta subjectivitat. I els hem de poder expressar lliurement. Per aquesta regla de tres podriem dir que els que no tenen feina -però que reben alguna mena de prestació o suport- no poden queixar-se perquè almenys menjen, quan ara fins i tot sembla -segons el nostre Síndic de Greuges- que hi ha centenars de nens i persones que no s’alimenten bé a casa nostra.

Bé, fet aquest apunt que espero no molesti ningú, us deia que s’està molt bé durant les vacances perqué aquestes ens ofereixen aquell lleure que tots necessitem o volem per dedicar-nos a les nostres inquietuts, interessos, preferències i hobbies.

En el meu cas, la lectura una d’elles. Per aixó, seguidament penjaré algunes ressenyes que m’he permès el luxe de fer amb la idea de compartir-les amb tots vosaltres i que em feu arribar els vostres comentaris, si voleu.

D’aquesta manera ens distreurem una mica tots plegats d’un setembre que ha arrancat fort -després d’un agost, també mogudet- enmig dels enrenous sirians, gibraltarencs, espanyols i catalans. Respecte aquest darrer, serà curiós, penós i divertit alhora la guerra mediática que es produirá, de ben segur, a partir de la diada.

Per ara, res més. Aprofito per saludar-vos a tots amb una forta abraçada virtual.

Anuncis